Новини регіональних управлінь виконавчої дирекції Фонду


Листопад 15
10:06 2021

У період з 08 по 12 листопада 2021 року в управліннях тавідділеннях виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві проходилирізноманітні наради, семінари, засідання та круглі столи.

08 листопада начальник відділу профілактики страхових випадків Миколаївськогоміського відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Миколаївськійобласті взяв участь в нараді з питань охорони праці на ДП «НВКГ «Зоря»-«Машпроект» концерну «Укроборонпром».

08 листопада страховий експерт з охорони праці Ананьївськоговідділення управління виконавчої дирекції  Фонду в Одеській області С.Ткаченковзяв участь в опрацюванні та впровадженні СУОП у відділі освіти, молоді таспорту Любашівської селищної ради.

08 листопада завідувач сектору по роботі зі страхувальниками Ковельськоговідділення управління виконавчої дирекції Фонду у Волинській області Л.Корх, головний спеціаліст перевірки обґрунтованості видачілистків непрацездатності Л.Олексюк та в.о.начальника П.Дуда провелизустріч з керівним складом та головою комісії із соціального страхування у ТОВ«Волинь-Кальвіс» з питань дотримання вимогзаконодавства у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування.

08листопада страховий експерт з охорони праціМаріупольського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду вДонецькій області Н.Захарова взяла участь у засіданнікруглого столу з представниками Східного міжрегіонального управління Державноїслужби України з питань праці, відділу з питань охорони праці управління ЕЕОПМаріупольської міської ради, спеціалістами відділу охорони праціМаріупольського комунального підприємства зеленого будівництва з питаньпроведення профілактичних заходів для попередження захворюваності на гоструреспіраторну коронавірусну хворобу COVID-19.

08-10 листопада головнийспеціаліст по роботі зі страхувальниками Сарненськоговідділення управління виконавчої дирекції Фонду у Рівненській області С.Станкова провела планову перевірку дотриманнястрахувальником вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державногосоціального страхування у Степанській селищній раді.

09 листопада відбулась робоча зустріч начальника управліннявиконавчої дирекції Фонду в Миколаївській області з адміністрацієюМиколаївського обласного лабораторного центру МОЗ України з питань оформленнядокументів з розслідування гострих професійних захворювань медичнихпрацівників.

09 листопада страховийексперт з охорони праці відділу профілактики страхових випадків управліннявиконавчої дирекції Фонду в Донецькій області Н.Пивоваровапровела семінар для представників КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школаВолноваської міської територіальної громади» м. Волноваха на тему: «Інструктажі,їх види і методика проведення. Дотримання вимог Положення про розробкуінструкцій з охорони праці».

09 листопада відбулась робоча зустріч в.о. начальника Врадіївськоговідділенняуправління виконавчої дирекції Фонду вМиколаївській області з головним лікарем КНП «ВрадіївськаЦРЛ» з питань розслідування гострих професійних захворювань медичнихпрацівників, порядку оплати та визначення причин непрацездатності в електроннихлистках непрацездатності за результатами розслідування.

09 листопада страховий експерт з охорони праці Новокаховськоговідділення управління виконавчої дирекції Фонду в Херсонській області В.Овчінкін взяв участь у проведенні семінару з питаньпрофілактики нещасних випадків на виробництві у ТОВ «Олеся».

09 листопада начальник відділу по роботі зі страхувальникамиХустського відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Закарпатськійобласті Є.Попова провела робочу зустріч з працівникамиФОП «Браєр Й.Й.», на якій обговорили питання:«Особливості оформлення заяви-розрахунку за е-лікарняними» та «Лікарняні непідлягають оплаті під час відсторонення від роботи через відмову відвакцинації».

09 листопада головний спеціаліст відділу по роботі зістрахувальниками Хустського відділення управління виконавчої дирекції Фонду вЗакарпатській області В.Мишанич провів робочу зустрічз головним бухгалтером, головою та членами комісії із соціального страхуванняДП «Міжгірський лісгосп», на якій обговорили питання: «Особливості оформленнязаяви-розрахунку за е-лікарняними» та «Лікарняні не підлягають оплаті під часвідсторонення від роботи через відмову від вакцинації».

09 листопада головний спеціаліст перевірки обґрунтованості видачілистків непрацездатності Більмацького відділення управління виконавчої дирекціїФонду у Запорізькій області О.Старченко провівзустріч та надав консультації бухгалтерам ПП «Єдність», ФОП «Биковська О.М.», ТОВ «Аграрний союз Запоріжжя», ПП «УШБА»та ПП «Юлія» з питань організації роботи з електронними листкаминепрацездатності.

09 листопада страховий експерт з охорони праці Золочівськоговідділення управління виконавчої дирекції Фонду у Львівській області Л.Зигмунт взяв участь у роботі комісії з перевірки знань зохорони праці працівників ТзОВ «Золочівагробуд».

09 листопада начальник відділу профілактики страхових випадків-страховий експерт зохорони праці Нововолинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду уВолинській області Е.Новіков взяв участь у засіданнікомісії з перевірки знань працівників ТОВ «КроноспанУА».

09 листопада головним спеціалістомСторожинецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Чернівецькійобласті А.Макозюк була проведена перевірка правильностівикористання страхових коштів Фонду на КНП «Чудейськаамбулаторія загальної практики сімейної медицини».

10 листопада головні спеціалісти Татарбунарського відділенняуправління виконавчої дирекції Фонду в Одеській області І.Гусаренкота С.Бужор провели робочу зустріч з членами комісіїіз страхування та бухгалтером Комунального закладу «Саратськийселищний будинок культури» та надали консультації щодо повноважень комісії ізстрахування, порядку отримання матеріального забезпечення, направлення налікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань ітравм у реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів України зарахунок коштів Фонду. Також надано роз’яснення щодо впровадження електронноїформи листків непрацездатності.

10 листопада начальник відділу страхових виплат та матеріальногозабезпечення Мелітопольського відділення управління виконавчої дирекції Фонду уЗапорізькій області Н.Вайберт провів робочу зустріч зголовними бухгалтерами АТ «Гідросила МЗТГ», ТОВ «Гідросила-Тетіс» та відділу освіти, молоді та спорту Якимівської селищної ради з питань проходженняе-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпеченнязастрахованій особі, особливостей оформлення заяви-розрахунку за е-лікарняними.

10 листопада головні спеціалісти сектору матеріального забезпечення Покровськоговідділення управління виконавчої дирекції Фонду вДонецькій області І.Бобракова та Т.Завгородняпровели семінар з профільними спеціалістами КП «Компанія «Вода Донбасу» зпитань організації роботи в умовах дії електронної форми листківнепрацездатності.

10 листопада відбулась робоча зустріч начальника відділу перевіркиобґрунтованості видачі листків непрацездатності Правобережного відділенняуправління виконавчої дирекції Фонду у м. Києві Н.Петренкоз працівниками Товариства з обмеженою відповідальністю «Медичний центр«Добробут-Поліклініка» з питань експертизи тимчасової непрацездатності та оформленнялистків непрацездатності.

10 листопада в.о. начальника Червоноградського відділення управління виконавчоїдирекції Фонду у Львівській області О.Гузіч,заступник начальника відділення-начальник відділу страхових виплат таматеріального забезпечення М.Пущик, завідувач секторуматеріального забезпечення відділу страхових виплат та матеріальногозабезпечення Н.Панченко, головний спеціалістперевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності О.Мисаквзяли участь у робочій зустрічі з представниками відокремлених підрозділів ДП«Львіввугілля»: ВП«Шахта «Червоноградська», ВП «ШахтаВеликомостівська» та ВП «Шахта Межирічанська».На зустрічі обговорили питання особливості роботи з е-листками непрацездатності.

10 листопада страховий експерт з охорони праці Скадовськоговідділення управління виконавчої дирекції Фонду в Херсонській області Л.Хандусь надала консультативну та методичну допомогу повпровадженню СУОП у ТОВ «Агростандарт КНК».

10 листопада в.о. начальника Лиманського міського відділенняуправління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області провів семінар зпрацівниками КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Лиманської міської ради з питань профілактикизахворюваності медичних працівників на COVID-19.

10 листопада головний спеціаліст Глибоцького відділення управліннявиконавчої дирекції Фонду в Чернівецькій області А.Товарницькапровела робочу зустріч з керівником КНП «Герцаївськацентральна районна лікарня» з питань направлення на лікування застрахованихосіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційнівідділення санаторно-курортних закладів України за рахунок коштів Фонду.

10 листопада головний спеціаліст медичних та соціальних послугСватівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду у Луганськійобласті Д.Торчун та головний спеціаліст відділустрахових виплат та матеріального забезпечення А.Обрєзковзяли участь  у вебінар-нарадіз трудовим колективом Троїцької селищної ради. Надано  роз’яснення щодо направлення на лікуваннязастрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм уреабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів України за рахуноккоштів Фонду.

11 листопада страховий експерт з охорони праці Тростянецькоговідділення управління виконавчої дирекції Фонду у Вінницькій області взялаучасть в опрацюванні та впровадженні системи управління охороною праці на ВП«Біогаз Ладижин» ТОВ «Вінницька птахофабрика».

11 листопада завідувач сектору матеріального забезпеченняМирноградського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду вДонецькій області Н.Щербініна та головний спеціалістз перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності О.Напиловапровели семінар з працівниками Координаційного комітету органів самоорганізаціїнаселення м. Мирноград на тему: «Порядок організаціїведення Електронного реєстру листків непрацездатності. Права та обов'язкикомісії (уповноваженого) із соціального страхування».

12 листопада страховий експерт з охорони праці Жмеринськоговідділення управління виконавчої дирекції Фонду у Вінницькій області Д.Кіндрат надав методичну допомогу в опрацюванні тавпровадженні СУОП в «ЗЗСО № 6».

12 листопада заступником начальника відділу медичних та соціальнихпослуг управління виконавчої дирекції Фонду у м. Києві О.Музикоюта головним спеціалістом відділу медичних та соціальних послуг О.Лазоренко проведена робоча зустріч з лікарями ДЗ «Республіканськаклінічна лікарня Міністерства охорони здоров'я України». Надано роз’ясненнящодо реалізації права на лікування застрахованих осіб та членів їх сімей післяперенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділенняхсанаторно-курортних закладів України за рахунок коштів Фонду.

12 листопада страховий експерт з охорони праці сектору профілактикистрахових випадків Старобільського відділення управління  виконавчої дирекції Фонду у Луганськійобласті  О.Сорокінавзяла участь у нараді з працівниками ФОП «Бабак В.В.» з питань профілактикивиробничого травматизму. Розглянуто питання охорони праці водіївавтотранспортних засобів, вимог безпеки праці під час виконаннявантажно-розвантажувальних робіт. Обговорено питання важливості створеннястійких систем безпеки та здоров’я на роботі, порядок інформування у разінастання нещасного випадку.

12 листопада страховий експерт з охорони праці Станично-Луганськоговідділення управління виконавчої дирекції Фонду у Луганській області Є.Бутко провів робочу зустріч з посадовими особами КНП «Новоайдарський центр первинної медико-санітарної допомоги» зпитань опрацювання та впровадження СУОП. Надано пропозиції для проведенняпрофілактичних заходів, спрямованих на підвищення безпеки виробництва тамінімізації ризиків настання нещасного випадку на підприємстві.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Вітаємо колег Офісу протидії рейдерству — структурному підрозділу вже 4 роки!

Прочитайте повну статтю

Екіпаж "Білих янголів" евакуював з лінії фронту мешканців Миролюбівки

Прочитайте повну статтю

Прикордонники отримали новітні мобільні тепловізійні комплекси від Європейського Союзу

Прочитайте повну статтю

Історія подружжя поліцейської та рятувальника, які щодня піклуються про безпеку людей у прикорд...

Прочитайте повну статтю

Телеграм-канал, який поширював інформацію про теракти у Львові, заблоковано

Прочитайте повну статтю

Українська делегація вивчає іспанську систему контролю за рибальством

Прочитайте повну статтю

Делегати ХХ чергового з'їзду суддів України призначили суддю Конституційного Суду України

Прочитайте повну статтю

Фішинг та фейкові акаунти: як захистити себе від інтернет-шахраїв

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь