Обстріли Донеччини: 1 людина загинула, ще 1 поранена


Жовтень 20
12:17 2024

За допомогою поліції евакуйовано 156 людей, з них 16 дітей. Пошкоджено 29 цивільних об’єктів, зокрема, 26 житлових будинків.

За добу зафіксовано 2 437 ворожих обстрілів по лінії фронту та житловому сектору. Ворог зосередив вогонь на семи населених пунктах: місті Курахове, селах Віролюбівка, Зоря, Новоселидівка, Пришиб, Стінки, Ясна Поляна.

По Ясній Поляні окупанти вдарили авіабомбою «УМПБ Д-30 СН» - вбили людину. Пошкоджено чотири приватні будинки.

Внаслідок артилерійського обстрілу поранено цивільну особу в селі Зоря.

На Курахове росія скинула авіабомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК, руйнувань зазнав багатоквартирний будинок.Віролюбівку ворог обстріляв з РСЗВ «Град» - пошкоджено 17 приватних будинків, заклади освіти.

Пришиб зазнав удару бомбою «ФАБ-250» з модулем УМПК. Внаслідок удару зруйновано базу відпочинку. Три оселі пошкоджено в селі Стінки внаслідок артобстрілу.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 156 людей, з них 16 дітей. З початку обов’язкової евакуації – 309 370 осіб, серед них 36 122 – діти, 8 455 - люди з інвалідністю.

Важливо!

Шановні громадяни, дотримуйтесь комендантської години та не виїжджайте самостійно неперевіреними маршрутами – ворог розстрілює цивільні авто. Влада за допомогою поліції організує евакуацію з подальшим поселенням – скористайтеся шансом вберегти своє життя.

Не піднімайте невідомі предмети та не чіпайте нерозірвані снаряди. Викликайте піротехніків за телефоном 101.

Національна поліція України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь