Сенсація

Оголошено конкурсний відбір на визначення виконавця будівництва першої ділянки обхідної дороги


Грудень 13
12:01 2021

В п`ятницю, 10 грудня, оголошено конкурсний відбір на визначення виконавця будівництва першої ділянки обхідної дороги. 

Порядок подання пропозицій,  участь у відборі затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2021 р. № 1271 “Про реалізацію експериментального проекту будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва”.

Нагадаємо, що механізм відбору виконавця та укладення договору для будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва відбуваються поза нормами закону України “Про публічні закупівлі” та системою Prozorro. 

Натомість відбір проводиться замовником через інформаційно-телекомунікаційну систему Playtender. Саме тут буде здійснюватися зв’язок між замовником та учасниками відбору, публікується інформація про відбір та його результати.

Конкурсний відбір на визначення виконавця будівництва першої ділянки обхідної дороги стосується 18-кілометрового відрізку від автомобільної дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин до траси М-06 Київ – Чоп.

Категорія автомобільної дороги – Іа;

Будівельна довжина – 18,050 км;

Кількість штучних споруд – 9, з яких:

- мости – 2 шт.;

- шляхопроводи – 6 шт.;

- естакади – 1 шт.

Відбір складається з трьох етапів.

Перший етап — вираження зацікавленості. Строк подання заявки становить не менше 15 робочих днів з дати розміщення оголошення в інформаційно-телекомунікаційній системі про проведення відбору.

Перший етап відбору охоплює:

подання учасниками відбору заявок за формою, визначеною конкурсною документацією, та інформації (документів), що підтверджує відсутність підстав для відмови в участі у відборі, що передбачені пунктом 25 Порядку;

розгляд заявок комітетом;

прийняття рішення за результатами розгляду заявок;

оголошення результатів за першим етапом.

Другий етап — подання кваліфікаційних пропозицій учасниками відбору, які допущені за результатами проходження першого етапу. Строк подання кваліфікаційної пропозиції становить не менше 15 робочих днів з дати оголошення результатів першого етапу.

Другий етап відбору охоплює:

подання учасниками відбору кваліфікаційних та комерційних пропозицій за формою, визначеною конкурсною документацією, та інформації (документів), що підтверджує відсутність підстав для відмови в участі у відборі, що підтверджують відповідність кваліфікаційним критеріям, які передбачені пунктом 19 Порядку;

розгляд кваліфікаційних пропозицій комітетом;

прийняття рішення за результатами розгляду кваліфікаційних пропозицій;

оголошення результатів за другим етапом.

Третій етап — оцінка комерційних пропозицій учасників відбору, які допущені за результатами проходження другого етапу. Строк розкриття комерційних пропозицій становить не менше двох робочих днів з дня повідомлення результатів другого етапу.

Третій етап відбору охоплює:

розкриття та розгляд комерційних пропозицій комітетом;

прийняття рішення за результатами розгляду комерційних пропозицій;

оголошення результатів за третім етапом.

Нагадаємо, Частину п'яту статті 3 Закону України “Про публічні Закупівлі” (Дія цього Закону не поширюється на випадки, якщо предметом закупівлі є:), доповнено новим абзацом згідно із Законом № 1021-IX від 02.12.2020}

23) роботи з будівництва (у тому числі супровідні цим роботам послуги) Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва (Київська область). 

З метою участі у відборі та отриманням додаткової інформації потенційні учасники можуть отримати додаткову інформацію на сторінці оголошеного відбору за адресою: https://playtender.com.ua/vkad/

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь