Сенсація

Пішла з життя голова РА Запорізької обл. Людмила Новосьолова


Жовтень 03
12:06 2024

На 85-му році життя перестало битися серце голови Ради адвокатів Запорізької області Людмили Новосьолової.

62 роки вона була щиро віддана адвокатській професії. За її безпосереднього сприяння відбулося становлення та розвиток незалежної адвокатури, сильних та професійних органів адвокатського самоврядування в Запорізькому краї.

З початку Незалежності України Людмила Миколаївна входила до складу керівних органів адвокатського самоврядування регіону – була заступником голови Президії Запорізької обласної колегії адвокатів, згодом її очолила. А з 2012 року була незмінним головою Ради адвокатів Запорізької області.

Після прийняття Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» за сприяння керівництва адвокатури Запорізького краю однією з особливостей регіону було проведення численних засідань Ради адвокатів України та нарад з керівниками і представниками органів адвокатського самоврядування. Головною темою всіх цих заходів були проблеми, з якими зіштовхнулись адвокати після у 2012 року, а також розробка алгоритму та послідовності дій для провадження адвокатської діяльності за новими правилами, затвердження основних нормативних документів та актів, які сьогодні становлять базу в роботі органів адвокатського самоврядування та діяльності всіх адвокатів України.

Велику увагу Людмила Миколаївна приділяла навчанню молодого покоління та вдосконаленню навичок для провадження якісної професійної діяльності колег, пишалася та оберігала історію адвокатури Запоріжжя, всебічно сприяла підтримці українських воїнів у боротьбі з ворогом під час війни в Україні.

Людмила Миколаївна назавжди залишиться в пам’яті мудрою, принциповою та високопрофесійною колегою, енергійною, доброзичливою, з незмінною привітною посмішкою, небайдужою до чужого горя людиною.

Національна асоціація адвокатів України висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Людмили Новосьолової, а також тим, хто її знав та завжди буде пам’ятати.

Вічна пам’ять…

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь