Представники провідних закладів вищої освіти України та світу, влади та бізнесу обговорять повоєнне відновлення Херсонщини


Березень 29
12:11 2023

26-28 квітня 2023 року за підтримки Міністерства науки і освіти України, Херсонської обласної військової адміністрації та Хмельницької обласної військової адміністрації відбудеться Міжнародно науково-практична конференція «Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні Херсонщини».

Захід проводиться за ініціативи Херсонського національного технічного університету (ХНТУ) в партнерстві з Херсонським державним аграрно-економічним університетом, Херсонською державною морською академією, Київським національним університетом технологій та дизайну, Хмельницьким національним університетом, Dokuz Eylul University (Izmir, Turkey), Jagiellonian University (Krakow, Poland), Hamburg University of Applied Sciences (Hamburg, Germany), Херсонською торгово-промисловою палатою та Федерацією роботодавців України. Нині наміри взяти участь в Конференції підтвердили науковці, підприємці та громадські діячі з 14 країн світу.

Ефективна співпраця між науково-освітньою спільнотою, бізнесом та громадськістю – одна з головних передумов успішного відновлення Херсонщини після війни. Майбутня відбудова регіону, подальша євроінтеграція і гармонізація освітнього та науково-інноваційного середовища потребують спільного бачення, єдності у плануванні та максимальної залученості кожного у підготовку до нових повоєнних часів.

Мета конференції – об’єднати потенціал учасників, щоб спільно визначити ефективні практичні рішення та способи долати виклики на шляху до відновлення всіх сфер життя херсонської громади. Конференція спрямована на повоєнне відродження Херсонського регіону та прискорення його стійкого економічного зростання.

Концепція заходу формувалася, зокрема, з урахуванням завдань Плану відновлення України, де особливу увагу надають відновленню сфери освіти і науки та необхідності розвитку інноваційної економіки країни. 

Програма конференції охоплює всі пріоритетні напрямки економічного розвитку Херсонського регіону:

Конференція ставить завдання:

Учасники: представники науково-освітньої спільноти, бізнесу та бізнес-об’єднань, органів влади та місцевого самоврядування, громадського сектору.

Робоча мова: українська, англійська.

Форма реєстрації для онлайн участі.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Київ. Оперативна інформація щодо ворожої атаки у Солом'янському районі

Прочитайте повну статтю

Київщина: внаслідок нічної ворожої атаки постраждала дитина

Прочитайте повну статтю

Катерина Шевченко представила досягнення України у сфері судової співпраці та імплементації ста...

Прочитайте повну статтю

Катерина Шевченко: Україна укріплює партнерство з ЄС у сфері правосуддя та виконання рішень суд...

Прочитайте повну статтю

У Брюсселі завершилася зустріч Україна-ЄС в межах двостороннього скринінгу за переговорним Розд...

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименко відвідав поліцейських та нацгвардійців на пекельних ділянках фронту Донеччини

Прочитайте повну статтю

Леонід Тимченко: МВС планує охопити південь України роботою Служби 112 до квітня 2025 року

Прочитайте повну статтю

У Брюсселі завершилась двостороння скринінгова зустріч Україна – ЄС, у якій брали участь предст...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь