Ребрендинг справи для захисту держави


Вересень 25
15:02 2024

Дмитро і Артем - бойові кухарі, інакше про них і не скажеш. Вони супроводжують прикордонників на Південному напрямку повсюди: і до, і під час, і після виконання завдань.

Дмитро у цивільному житті відкривав ресторани, займався ребрендингом, готував вишукані страви. Коли почалася війна, весь персонал ресторану почав волонтерити, готуючи до 1,5 тисячі обідів за один раз. Щойно звільнили його рідний Херсон, чоловік доєднався до прикордонників та тепер готує для них.

«Хай хлопці поїдять майже ресторанних страв», - каже він із задоволенням.

Його колега, Артем, який також несе службу у цьому ж підрозділі, зазначає, що навіть під обстрілами намагаються готувати якнайкраще та вигадують різноманітне меню.

Кухарі розповідають, що люблять побалувати бійців - особливо хочуть найсмачніше нагодувати напередодні виконання бойових завдань і коли вони повертаються. Особливо радісно, коли повертаються всі.

«Наше головне завдання – забезпечити хлопців смачними та корисними стравами, адже перед виконанням бойових завдань, вони повинні мати гарний настрій та  відчувати себе максимально комфортно, як вдома», - зазначає Артем.

Більше про військову кухню та що найбільше полюблять смакувати бійці, дивіться у відео.

Коментарі: прикордонники 1.Дмитро та 2.Артем.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь