Сенсація

Курсанти-прикордонники познайомилися із роботою канадських кінологів


Вересень 25
18:13 2024

До Національної академії Держприкордонслужби завітали представники канадської громадської організації «Пожежна допомога Україні» (Firefighter Aid Ukraine).

Гостям  представили трирівневу систему підготовки курсантів і слухачів академії, а також результати впровадження лідерських курсів в рамках трансформації системи військової освіти та ознайомили з порядком підготовки та перепідготовки інших категорій персоналу і стандартами вищої військової освіти.

Курсанти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Організація діяльності кінологічних підрозділів ДПСУ», та особовий склад відділення відтворювання та вирощування службових собак взяли участь у практичних тренінгах та обміні досвіду щодо підготовки фахівців кінологічних підрозділів.

Експерти-кінологи поділилися досвідом щодо найкращих канадських практик підготовки пошукових собак та кінологів, системи підготовки, порядку відбору фахівців-кінологів для роботи зі службовими собаками, методики підбору кінологічної команди, адже Державна прикордонна служба України за підтримки міжнародних партнерів формує механізми прикордонної безпеки, які відповідають європейським цінностям та стандартам.

Інструктори-кінологи обмінялися досвідом з іноземними колегами з питань формування алгоритмів з пошуку та виявленню зброї, боєприпасів та вибухонебезпечних предметів у розшукових та спеціальних собак.

Державна прикордонна служба України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь