Рівне: найважливіше у співпраці бізнесу та влади визначили учасники круглого столу


Травень 04
17:00 2022

У Рівному у рамках партнерства відбувся круглий стіл «Перемога на економічному фронті – важлива складова перемоги України».

Участь у зустрічі з бізнес-спільнотою взяли начальник Управління Держпраці у Рівненській області Юрій Наконечний, міський голова Рівного Олександр Третяк, керівники територіальних структур ВГО АППУ, ГУ ДПС, Рівненської митниці. Предметом спілкування стала активізація економічних можливостей краю. Адже фронту потрібна підтримка, потужність якої залежить від ефективності тилових підприємств та наповнення бюджету. Незалежно від сфер діяльності, кожен суб’єкт господарювання повинен організувати роботу. І роль влади – методична, консультативна підтримка.

Юрій Наконечний наголосив, що особливо така допомога потрібна релокованим підприємствам, яких нині на Рівненщині 21. Він зазначив, що посадовці Держпраці відкриті для спілкування з роботодавцями та працівниками, надають консультації та роз’яснення щодо новацій трудового законодавства у воєнний час, вимог безпеки. Зокрема, для зручності суб’єктів господарювання та громадян створено сервіс «інтерактивний інспектор», який можна легко знайти на сайті Управління https://rv.dsp.gov.ua/ та сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/derzhpraci.rv/.

Посадовець​ подякував бізнесовцям, які працюють та наповнюють бюджет. Він закликав роботодавців дотримуватися гарантій найманим працівникам, зокрема тим, хто зараз у ВСУ та теробороні.

Учасники дискусій узгодили проект звернення, в якому закликали малий і середній бізнес відновлювати та активізовувати діяльність, створювати робочі місця і сплачувати податки.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь