Сенсація

Спортсмени НУЦЗУ – переможці та призери турніру з боксу серед закладів вищої освіти силових структур


Грудень 06
13:11 2021

2-3 грудня у Харкові відбувся турнір з боксу серед закладів вищої освіти силових структур та з нагоди Дня Збройних Сил України.

Курсанти Національного університету цивільного захисту України взяли активну участь у протистояннях та продемонстрували відмінну фізичну підготовку.

Так, І місце виборов  Назар Коваль, курсант 3-го курсу факультету пожежної безпеки, у ваговій категорії 71 кілограм; ІІ місце - у Родіона Гузька, курсанта 4-го курсу того ж факультету, у ваговій категорії 67 кілограмів; ІІ місце у ваговій категорії до 63 кілограмів посів  Денис Заканавський, курсант 4-го курсу того ж факультету; ІІ місце у ваговій категорії до 80 кілограмів - у Микити Крошки, курсанта 3-го курсу факультету цивільного захисту; ІІІ місце у ваговій категорії до 71 кілограмів взяв Владислав Безіменний , курсант 1-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил.

Всі вони вихованці тренера університету з кікбоксингу, інтерконтинентального чемпіона з боксу, майстра спорту з рукопашного бою, чемпіона Європи з рукопашного бою — викладача кафедри фізичної підготовки Валентина Головка.

Національний університет цивільного захисту України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь