Святий Миколай у ХНУВС: свято для курсантів, ліцеїстів і школярів


Грудень 17
17:14 2021

У Харківському  національному університеті внутрішніх справ відбулися святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая. У них взяли участь курсанти, студенти вишу, ліцеїсти, школярі, працівники навчального закладу.

Перший проректор університету Дмитро Швець від імені ректора генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка привітав усіх присутніх і зазначив, що, святкуючи разом, ми об’єднуємося навколо українських традицій, виховуємо в собі та оточуючих повагу до цінностей нашого народу, його звичаїв, до рідного краю та своєї Батьківщини.

Колективи художньої самодіяльності університету та факультетів підготували для присутніх театралізовану новорічно-різдвяну композицію. Учасники художньої самодіяльності виступили з творчими номерами та заспівали усім відомих й улюблених українських пісень.

Для учнів шкіл, ліцеїв, їх вчителів і батьків було проведено ознайомчу екскурсію з університетом. Майбутні абітурієнти відвідали навчально-тренувальні полігони, тир, аудиторії, музей, багатофункціональний комплекс «Динамо-Арена». Школярі також отримали інформативну продукцію – буклети, листівки, газети – з докладною інформацією про виш, факультети та спеціальності.

Він імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка перший проректор Дмитро Швець та проректор Анатолій Клочко привітали курсантів і студентів – дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, із Днем Святого Миколая.

Дмитро Швець наголосив, що керівництво університету і ректор особисто тримають на контролі питання їх соціального захисту та підтримки, двері кабінетів завжди відчинені для спілкування й обговорення нагальних питань. Дмитро Швець та Анатолій Клочко привітали молодь з новорічними та різдвяними святами, побажали щастя, здоров’я, бути стійкими і впевненими в собі, добре вчитися та докладати усіх зусиль, щоб стати висококласними фахівцями, побудувати успішну кар’єру та реалізуватися у житті. Курсанти та студенти отримали подарунки та солодощі.

Напередодні Дня Святого Миколая працівники відділу соціально-гуманітарної роботи, представники курсантсько-студентського самоврядування та слухачі магістратури Харківського національного університету внутрішніх справ традиційно привітали зі святом вихованців підшефного КЗ «Харківська санаторна школа-інтернат № 11» Харківської обласної ради.

Діти із задоволенням взяли участь у яскравій музично-новорічній виставі, що створило неповторну атмосферу свята та добрий настрій. Представники поліцейського вишу відвідали кожен клас школи-інтернату, привітали усіх зі святом від імені керівництва і профспілкової організації університету та подарували дітям солодощі.

Щорічно напередодні Дня Святого Миколая Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ проводить благодійні акції «Подаруй дитині радість» та «Збираємо речі для малечі».

Цей рік не став винятком, не дивлячись на карантинні обмеження, здобувачі освяти та викладачі філії придбали багато подарунків та смаколиків для малюків, які мешкають у Сумському обласному спеціалізованому будинку дитини.

Представники Сумської філії: провідний фахівець Ганна Мітітєл, кураторка взводу СФ-204 Цвітана Баранова, голова студентсько-курсантського парламенту Марина Гайдар, її заступниця Аль Хататнех Месун Моаед та курсанти 2 курсу Дмитро Стародубець і Дмитро Конончук від імені великого колективу філії привітали маленьких дітлахів зі святом. 

«На жаль, карантинні обмеження не дозволяють більшості здобувачів вищої освіти бути присутніми на святі, присвяченому Дню Святого Миколая. Але ми переконані, що найближчим часом пандемія завершиться і ми зможемо порадувати дітлахів не лише подарунками та ласощами, а й веселим позитивом ігор та живого спілкування», – зазначила Ганна Мітітєл та подякувала усім, хто долучився до акції – студентам, курсантам, викладачам і побажала, щоб Святий Миколай здійснив мрії усіх діточок на землі.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Виманювали кошти за схемою «друг просить у борг»: на Харківщині судитимуть членів злочинного уг...

Прочитайте повну статтю

«Будь другом. Собі теж»: на столичному вокзалі презентували фотовиставку, присвячену ментальном...

Прочитайте повну статтю

Біжи заради перемоги

Прочитайте повну статтю

АРМА відкрите до співпраці з бізнесом: ефективне управління приносить мільярдні надходження дер...

Прочитайте повну статтю

З-під завалів у Кривому Розі дістали ще двох загиблих людей

Прочитайте повну статтю

Віталій Коваль: Маємо одразу реформувати рибогосподарську галузь відповідно до законодавства ЄС

Прочитайте повну статтю

Оголошено повторні аукціонні торги на промисловий вилов риби у водосховищах річки Дніпро

Прочитайте повну статтю

На Дністровському водосховищі врятовано від браконьєрських сіток 500 рибин – попереджено збитки...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь