Триває Всеукраїнська молодіжна акція «Будь у просторі здоров’я»


Листопад 12
14:00 2021

З 16 по 19 листопада триватиме Всеукраїнська молодіжна акція «Будь у просторі здоров’я». Заходи (майстер класи) відбуватимуться в таких містах:

Запрошуємо до участі у заходах Всеукраїнської молодіжної акції «Будь у просторі здоров’я», адже її головною метою є формування у молоді свідомого та відповідального ставлення до власного здоров’я, гармонійного психічного розвитку, збереження репродуктивного здоров’я, культури безпеки життєдіяльності, запобігання виникненню соціально небезпечних захворювань та різних форм залежності.

Для участі у заходах акції необхідно зареєструватися за два дні до початку заходу за посиланням: https://forms.gle/rCof2Pgi4osGWBMG7.

Акцію організовано Міністерством молоді та спорту України спільно з молодіжними центрами, молодіжними просторами та ГО «Центр вуличних культур».

Звертаємо особливу увагу щодо необхідності дотримання під час проведення заходів Акції встановлених вимог із запобігання поширення респіраторної хвороби COVID-19, враховуючи рівні епіднебезпеки (посилання на карантинні заходи – https://covid19.gov.ua/karantynni-zakhody).

Нагадаємо, що в рамках проведення Всеукраїнської молодіжної акції «Будь у просторі здоров'я» з 1 по 8 листопада відбулись шість із десяти заходів (майстер класів) в таких містах України як: м. Суми (01.11.2021); м. Чернігів (02.11.2021); м. Черкаси (03.11.2021); м. Луцьк (05.11.2021); м. Тернопіль (06.11.2021); м. Ужгород (08.11.2021).

Учасники заходів виявили велику зацікавленість у розвитку неформальних спортивних рухів у відповідних територіальних громадах. Презентовано успішні проєкти неформальних спортивних рухів, що вже знайшли однодумців, прихильників. На місцях було проведено роботу щодо їх можливого впровадження на рівні територіальних громад – проведено урбаністичне дослідження територій з фокусом на громадський простір і потенційних локацій неформальних спортивних рухів, виявлено запит та надано відповідні консультації.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Вітаємо колег Офісу протидії рейдерству — структурному підрозділу вже 4 роки!

Прочитайте повну статтю

Екіпаж "Білих янголів" евакуював з лінії фронту мешканців Миролюбівки

Прочитайте повну статтю

Прикордонники отримали новітні мобільні тепловізійні комплекси від Європейського Союзу

Прочитайте повну статтю

Історія подружжя поліцейської та рятувальника, які щодня піклуються про безпеку людей у прикорд...

Прочитайте повну статтю

Телеграм-канал, який поширював інформацію про теракти у Львові, заблоковано

Прочитайте повну статтю

Українська делегація вивчає іспанську систему контролю за рибальством

Прочитайте повну статтю

Делегати ХХ чергового з'їзду суддів України призначили суддю Конституційного Суду України

Прочитайте повну статтю

Фішинг та фейкові акаунти: як захистити себе від інтернет-шахраїв

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь