У Черкасах опрацьовано алгоритм безпечного виконання робіт на підприємстві з виробництва лакофарбувальної продукції


Травень 24
12:00 2022

Посадовці відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області взяли участь у навчально-практичному заході для відповідальних осіб і працівників ТОВ «Хеліос Україна».

На тренінгу опрацьовано алгоритм безпечного виконання газонебезпечних робіт під час вантажо-розвантажувальних операцій за допомогою механізмів у технологічному процесі отримання лакофарбувальної продукції на об’єкті підвищеної небезпеки 2 класу небезпеки.

Фахівці долучилися до тренування працівників з метою недопущення виробничого травматизму під час гасіння уявного полум’я на складі готової продукції. Опрацювали порядок дій у разі розливу легкозаймистих і горючих речовин та у разі спалаху речовин під час вантажо-розвантажувальних робіт, зокрема дії персоналу з гасіння пожежі за допомогою вогнегасників та з підключенням станції пожежогасіння.

Крім того, опрацьовано механізм дій працівників товариства у разі відключення на підприємстві електропостачання.

По завершенню навчань фахівці Управління надали відповідальним особам і працівникам підприємства консультації з питань оперативного реагування у разі виникнення надзвичайної ситуації під час дії воєнного стану.

До участі у тренінгу також залучено представників регіонального представництва Федерації профспілок та Фонду соціального страхування України у Черкаській області.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь