У Львові виявили та притягнули до відповідальності громадянина Канади, у якого закінчився термін контракту про проходження служби в ЗСУ


Жовтень 22
12:04 2024

У центральній частині Львова, працівники Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ГУ ДМС у Львівській області спільно з представниками правоохоронних органів, виявили громадянина Канади, який порушив міграційне законодавство.

При розгляді справи встановлено, що після припинення дії контракту про проходження служби в 3СУ, чоловік вчасно не залишив межі нашої країни, чим перевищив встановлений термін перебування на території України більш як на 30 днів.

За вчинення правопорушення іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 2 ст. 203  КУпАП та здійснено супровід до кордону для виконання рішення про примусове повернення.

Вкотре нагадуємо, що громадяни іноземних країн та особи без громадянства можуть перебувати в Україні 90 днів протягом 180. Для продовження терміну, за наявності підстав, необхідно звернутися у міграційну службу.

Головне управління ДМС у Львівській області

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь