В Держмитслужбі відбулась селекторна нарада з питань застосування режиму спільного транзиту


Грудень 06
17:07 2021

03 грудня відбулась селекторна нарада з митницями Держмитслужби під головуванням заступника Голови Держмитслужби Владислава Суворова щодо стану реалізації митницями Держмитслужби положень Закону України від 12 вересня 2019 року № 78-IX «Про режим спільного транзиту та запровадження національної електронної транзитної систем» та застосування митницями національної електронної транзитної системи (NCTS).

Керівництвом Держмитслужби було акцентовано увагу, що питання приєднання до Конвенції про процедуру спільного транзиту є пріоритетом роботи Держмитслужби на 2021-2022 роки. Керівництву митниць Держмитслужби та підрозділів митного оформлення було наголошено на недопустимості безпідставних відмов у оформленні декларацій окремого типу T1UA.

Держмитслужба звертається до суб’єктів господарювання із закликом щодо інформування про виникнення проблемних питань оформлення товарів в режимі спільного транзиту, отримання необґрунтованих  відмов у оформленні декларацій типу T1UA тощо, служби підтримки NCTS шляхом направлення відповідних звернень через модуль підтримки користувачів https://help.customs.gov.ua/.

У разі відсутності можливості направлення запиту через модуль можливим є звернення до служби підтримки NCTS на електронну поштову скриньку HelpDesk_NCTS@customs.gov.ua або за номерами телефонів:

(044) 481 18 07

(044) 481 19 14

(044) 481 19 16

Детальна інформація щодо режиму спільного транзиту розміщена на офіційному сайті Держмитслужби https://customs.gov.ua/rezhim-spilnogo-tranzitu-ncts

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь