Сенсація

В Олександрівському відділі збільшили можливість запису до електронної черги для отримання адміністративних послуг


Жовтень 21
12:09 2024

Інформуємо мешканців Донецької області, що працівники ГУ ДМС у Донецькій області  вживають заходів для вдосконалення та поліпшення якості надання адміністративних послуг.

Виходячи з фактичної чисельності працівників підрозділу, кількості робочих станцій, задіяних у процесі оформлення документів, тривалості робочого дня та враховуючи попит населення на отримання послуг з оформлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, з 22 жовтня у Олександрівському відділі збільшили можливість запису до електронної черги для отримання цих послуг до 20 місць на добу.

Звертаємо увагу, що запис в електронну чергу здійснюється лише для подачі документів, а для отримання вже виготовлених документів записуватися в електронну чергу не потрібно.

Телефони служби технічної підтримки сервісу «Електронна черга»: (097) 470-05-05, (066) 470-05-05, (073) 470-05-05.

Звертаємо увагу! Під час повітряної тривоги надання адміністративних послуг зупиняється. Не ігноруйте повітряні тривоги, бережіть себе і своїх близьких! Прохання до громадян уникати скупчення людей та перебувати в укриттях під час повітряної тривоги. 

Головне управління ДМС у Донецькій області

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь