Сенсація

Вбиті цивільні та зруйновані будинки: поліція фіксує наслідки чергової атаки рф на Херсонщині


Жовтень 24
12:18 2024

Бериславський та Херсонський райони вкотре перебували під атакою армії рф. Окупанти обстрілювали житлові квартали з артилерії, мінометів та БпЛА.

Ворог завдав ударів по Херсону, Антонівці, Садовому, Інженерному, Придніпровському, Білозерці, Микільському, Станіславу, Софіївці, Зимівнику, Томиній Балці, Розливу, Чорнобаївці, Бериславу, Нововоронцовці, Новоолександрівці, Львовому, Шляховому та Миловому.

В результаті обстрілів пошкоджено 48 об’єктів: 29 приватних та дев’ять багатоквартирних будинків, адміністративну будівлю, школу-садок, залізничну колію, АЗС, чотири автомобілі та гараж.

З артилерії армія рф била по Львовому та Новоолександрівці, загинули 66-річна жінка та 39-річний чоловік. У Новоолександрівці російські снаряди пошкодили сім приватних будинків. Село ворог атакував і дроном типу «FPV», пошкоджено приватний будинок та автомобіль.

Також російські військові безпілотниками атакували Білозерку. Вибухові травми та уламкові поранення отримали двоє чоловіків віком 46 і 64 роки. Тяжкі поранення отримала 59-річна жінка, яка працює медичною сестрою. Удари призвели до пошкодження та пожежі на АЗС, яку швидко ліквідували.

У Томиній Балці ворог атакував з дрона цивільний автомобіль. 48-річна жінка отримала вибухову та черепно-мозкову травми, контузію, уламкові поранення обличчя й кінцівок.

В результаті артобстрілу Інженерного пошкоджено чотири багатоквартирні та два приватні будинки, а також школу-садок. Поранено 18-річну місцеву жительку, у неї вибухова травма, рана обличчя, забої та садна кінцівок.

Російські війська з артилерії обстріляли Микільське. Мінно-вибухову травму отримав 38-річний місцевий житель. У селі пошкоджено приватний будинок.

FPV-дроном противник вдарив по території свиноферми у Нововоронцовці, внаслідок чого пошкоджено споруди на її території.

Через удари FPV-дронів пошкоджено приватний будинок у Антонівці та автомобіль у Станіславі.

Артилерійським вогнем пошкоджено два багатоквартирні будинки, гараж та автомобіль у Розливі, два приватні будинки у Зимівнику та багатоквартирний будинок у Бериславі.

Через дронові атаки пошкоджено три приватні будинки й автомобіль у Софіївці, Нововоронцовці та Миловому.

Внаслідок артобстрілу Чорнобаївської громади пошкоджено залізничну колію.

У Дніпровському районі Херсона через скид із безпілотника на зупинку громадського транспорту постраждала 64-річна жінка. Вона дістала мінно-вибухову травму та уламкові поранення кінцівок.

Під час нічного обстрілу приватного сектора у Центральному районі міста значно пошкоджено щонайменше 11 житлових будинків. В оселях вибиті вікна, пробиті дахи й фасади, пошкоджені паркани.

У прибережній зоні Корабельного району артснарядами пошкоджено два багатоквартирні будинки.

На місцях російських атак працювали усі профільні служби.

За минулу добу поліція відреагувала на 348 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події у регіоні. Відкрито 23 провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Національна поліція України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Запоріжжя: через ворожі обстріли загинули двоє людей

Прочитайте повну статтю

Вийшов трейлер фільму про роботу ДСНС, ППО та енергетиків

Прочитайте повну статтю

Укрзалізниця виготовила 200 вагонів-платформ для великогабаритних контейнерів на власних завода...

Прочитайте повну статтю

Співробітництво громад через виконавчі органи може створити конфлікт компетенцій

Прочитайте повну статтю

Суддю Дніпровського районного суду міста Києва звільнено у відставку

Прочитайте повну статтю

Результати розгляду питань порядку денного засідання Вищої ради правосуддя № 92 від 24 жовтня 2...

Прочитайте повну статтю

На Буковині в рамках операції «Мігрант» оштрафовано сімох іноземців та громадянина України

Прочитайте повну статтю

Київщина: міграційники інтенсивно працюють на усіх напрямках діяльності

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь