Хмельниччина: про попередження виробничого травматизму говорили в закладах охорони здоров`я


Червень 11
12:03 2024

З метою попередження нещасних випадків під час експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем, фахівцями Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота у медичних закладах.

Так, посадовці відвідали один із медичних закладів регіону та  наголосили на основних вимогах безпеки під час експлуатації обладнання, що працює під тиском.

Особливу увагу приділено  складанню паспорта киснево-розподільчого пункту, наявності документів дозвільного характеру, щодо обладнання, що працює під тиском, а також наявність схем розташування та технологічного зв’язку агрегатів та трубопроводів кисню.

За результатами заходу рекомендовано забезпечувати дотримання посадовими особами та працівниками закладу вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, а також розробляти та впроваджувати заходи щодо профілактики виробничого травматизму, а також впровадження психосоціальної підтримки на робочому місці.

The post Хмельниччина: про попередження виробничого травматизму говорили в закладах охорони здоров`я first appeared on Державна служба України з питань праці.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь