Завершено процедуру видворення громадянина Білорусі


Вересень 20
15:03 2024

Робота за напрямом протидії незаконній міграції в умовах воєнного часу потребує від працівників міграційної служби здійснення комплексних заходів, що передбачає постійність і послідовність, взаємодію з правоохоронними органами і посилення спроможності для забезпечення національної безпеки і публічної безпеки людей. Основні зусилля зосереджуються на виявленні фактів незаконного перебування іноземних громадян на території України.

Протягом усього літа міграційна служба Івано-Франківської області з метою виявлення і припинення правопорушень, що вчиняються іноземними громадянами, проводила  цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант». Це дало можливість виявити на території регіону 25 нелегальних мігрантів. Усі іноземці-правопорушники виїхали з України за процедурою примусового повернення і примусового видворення, натомість до державного бюджету було спрямовано понад 200 тисяч гривень сплачених штрафів.

Утім, це вже певна історія, а реальність створює нові інформаційні приводи.

До прикладу, цими днями в Івано-Франківську працівники міграційної служби задокументували факт незаконного перебування в Україні 26-річного громадянина Арабської Республіки Єгипту. Як з’ясовано, молодий чоловік прибув до Івано-Франківська цілком легально, отримавши довгострокову візу для проживання в Україні  з метою навчання. Невідомі причини, але  єгиптянин  студентом не став, а, отже,  втратив законні підстави для  перебування в Україні. Його зобов’язано до встановленого терміну  покинути нашу країну.

Тим часом, сьогодні було завершено процедуру примусового видворення за межі України 31-річного громадянина Республіки Білорусі. Якщо у довоєнний час подібні заходи з видворення правопорушників через українсько-російський чи українсько-білоруський кордони відбувалися без проблем і клопотів, то зараз дещо інший алгоритм дій. Громадянина сусідньої країни видворяли через гуманітарний коридор на ділянці державного кордону з Білоруссю.

Управління ДМС в Івано-Франківській області

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Україна долучилась до міжнародного тренінгу з аквакультури для жінок

Прочитайте повну статтю

В Держлікслужбі відбулось урочисте зібрання з приводу Дня фармацевтичного працівника України

Прочитайте повну статтю

Завершено процедуру видворення громадянина Білорусі

Прочитайте повну статтю

Операція «Мігрант» на Київщині: перші результати – у перші дні

Прочитайте повну статтю

На Полтавщині міграційники виявляють факти підробки паспортних документів

Прочитайте повну статтю

На Львівщині ДБР викрило посадовця Держпродспоживслужби та брокера на систематичних поборах з і...

Прочитайте повну статтю

Звертаємо увагу громадян, які планують перетинати кордон у пункті пропуску «Корчова-Краківець»

Прочитайте повну статтю

Злагодженість та амбіційність – все, що потрібно, аби боротися з ворогом

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь