Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко зустрівся з депутатом Парламенту Великої Британії Ендрю Мітчеллом


Жовтень 24
21:00 2024

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко провів зустріч із Ендрю Мітчеллом, членом Парламенту Великої Британії від Консервативної партії та тіньовим держсекретарем у закордонних справах, справах Співдружності націй та розвитку, під час його першого візиту до Києва.

На початку зустрічі Перший віцеспікер українського Парламенту поінформував свого колегу про ситуацію в Україні. «Ознайомив Ендрю Мітчелла про стан справ на полі бою, енергетичну сферу та наслідки ракетних атак по наших містах», – зазначив Олександр Корнієнко. Він також наголосив на важливості посилення військової підтримки. «Нам потрібні всі види зброї та рішення щодо надання далекобійних можливостей», – додав він.

Олександр Корнієнко також детально ознайомив гостя з Планом перемоги, який представив Президент України Володимир Зеленський. «Цей план містить п’ять ключових пунктів, які необхідні для нашої перемоги, і його реалізація потребує підтримки наших міжнародних партнерів», – наголосив він.

Перший віцеспікер Парламенту також акцентував на важливості збереження консолідації підтримки України у британському парламенті. «Важливо, що всі основні політичні сили Великої Британії одностайні у своїй позиції щодо підтримки України до повної справедливої перемоги», – зауважив Корнієнко.

На завершення Олександр Корнієнко висловив вдячність Великій Британії та особисто Ендрю Мітчеллу за внесок у підтримку України. «Ми високо цінуємо ту допомогу, яку надають Велика Британія та її народ. Це робить вагомий внесок у наші оборонні зусилля», – підсумував він.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Ігор Клименко: «Працюємо у Харкові. Основні акценти - підготовка до опалювального сезону та ймо...

Прочитайте повну статтю

Запрацювала ''гаряча лінія'' для агровиробників та громад, що зіштовхнулися з рейдерством чи ко...

Прочитайте повну статтю

Водойми Одещини та Сумщини поповнилися понад 3 млн рибин

Прочитайте повну статтю

Робоча зустріч з суб’єктами рибного господарства

Прочитайте повну статтю

Експертне обговорення: стан та перспективи розвитку секторів аквакультури і рибництва в умовах...

Прочитайте повну статтю

“Ведмедики у сосновому лісі” та “Кримський аромат”: частину колекції Картин медведчука оцінено...

Прочитайте повну статтю

Механізм ERA у $50 млрд створює прецедент. росія починає платити за злочини проти України: Серг...

Прочитайте повну статтю

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко зустрівся з депутатом Парлам...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь