У Чернівцях посадовці Управління Держпраці долучилися до роботи форуму для релокованих підприємств


Травень 11
16:00 2022

Керівники територіального органу Держпраці – перший заступник начальника Управління Іван Гордей та заступниця Галина  Кушнір взяли участь у масштабному економічному форумі «RE:Локація», що відбувся в обласному центрі Буковини.

Окрім релокованого бізнесу,  до роботи форуму були залучені також місцеві підприємства, котрі входять до топ-списку найуспішніших.

Як в умовах воєнного стану розвивати підприємства та налагоджувати комунікації, у тому числі, й з органами влади та органами державного нагляду – одні із тез, що обговорювалися на форумі.

Про втілення проекту Держпраці з надання релокованому бізнесу консультаційної та інформаційної підтримки, зокрема, у коментарях місцевим журналістам розповіла   Галина Кушнір.

«За майже місяць діяльності проекту фахівцям Управління вдалося провести зустрічі  з представниками понад 30 переміщених підприємств різних форм власності. Це були фізичні особи – підприємці, ІТ- компанії,  виробники різних економічних  галузей, –  харчової, деревообробної, виготовлення товарів промислової групи. Управління, як  територіальний орган Державної служби України з питань праці націлений створювати для релокованих підприємств максимально сприятливий консультативний супровід та надавати необхідну інформаційно-роз’яснювальну допомогу»,– підкреслила у коментарі Галина Кушнір.

Посадовець також зазначила, що Держпраці розпочала реалізацію зазначеного проекту з надання  консультаційної підтримки переміщеним підприємствам і підприємцям з кінця березня 2022 року.

Загалом, участь у реалізації запланованого окрім Буковини, беруть територіальні органи Держпраці Львівщини, Вінниччини, Закарпаття, Тернопільщини, Івано-Франківщини.  

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь