У Києві перевізників проконсультували щодо дотримання вимог безпеки під час експлуатації автотранспорту


Лютий 13
18:01 2024

З метою попередження травматизму та безпечної експлуатації транспорту, посадові особи Центрального міжрегіонального управління Держпраці провели інформаційно-роз’яснювальний захід за участі працівників Філії комунального підприємства «КИЇВПАСТРАНС» «АВТОБУСНИЙ ПАРК №8».

Під час зустрічі мова йшла про зміни трудового законодавства в умовах воєнного часу, про профілактику виробничого травматизму, права потерпілих на виробництві в разі настання нещасного випадку, а також про дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці.

Водіїв проконсультували щодо дотримання вимог безпеки під час експлуатації автотранспорту, під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання.  

Роз’яснили порядок проведення розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

Більше інформації з питань безпеки праці – https://pratsia.in.ua/index.php

The post У Києві перевізників проконсультували щодо дотримання вимог безпеки під час експлуатації автотранспорту first appeared on Державна служба України з питань праці.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь