Візит студентів Навчально-наукового інституту медицини Університету «КРОК» до Центральної лабораторії з аналізу якості лікарських засобів і медичної продукції


Травень 16
12:16 2024

У рамках укладеного Меморандуму про партнерство та співробітництво між Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Університетом економіки та права «КРОК» Держлікслужба продовжує розвивати співпрацю з університетом. Так, з нагоди 32-ї річниці вищого навчального закладу проведено навчально-ознайомчу екскурсію для студентів та викладачів Навчально-наукового інституту медицини Університету «КРОК» до Центральної лабораторії з аналізу якості лікарських засобів і медичної продукції.

Заступник Голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Володимир Короленко, директор Центральної лабораторії з аналізу якості лікарських засобів і медичної продукції Роман Маркін та її фахівці розповіли гостям про роботу Держлікслужби та про здійснення державного контролю якості лікарських засобів, які ввозяться на територію України, діяльність лабораторії, можливості сучасного обладнання та етапи проведення лабораторного аналізу якості лікарських засобів.

Центральна лабораторія є однією з уповноважених лабораторій Держлікслужби з 25-річним досвідом роботи у сфері державного контролю якості ліків в Україні. Упродовж 10 років лабораторія є дійсним членом Загальноєвропейської мережі офіційних лабораторій контролю лікарських засобів, що працює під егідою Європейського директорату лікарських засобів та охорони здоров’я (EDQM), має перекваліфікацію ВООЗ та акредитована в Національному агентстві з акредитації України. Центральна лабораторія оснащена сучасним обладнанням, яке дозволяє використовувати основні фармакопейні методи аналізу, а співробітники лабораторії – це висококваліфіковані спеціалісти з належним рівнем освіти та досвідом роботи.

Віримо у світле майбутнє нашого молодого покоління!

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Екстремальна евакуація з Красногорівки: «Білі янголи» врятували трьох людей

Прочитайте повну статтю

Понад 700 тис. екз. молоді риб випущено у водойми країни від початку року

Прочитайте повну статтю

Японія продовжує підтримувати Україну: Держрибагентство отримало нову партію екскаваторів KOMAT...

Прочитайте повну статтю

Заступник Голови АРМА оглянув арештований актив у Запоріжжі

Прочитайте повну статтю

Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, ймовірно, готувався до скоєння інших злочинів

Прочитайте повну статтю

Українська делегація взяла участь у конференції з питань шкільної безпеки NASRO-2024

Прочитайте повну статтю

Уряд прийняв постанову про електронну інформаційну систему обліку канабісу

Прочитайте повну статтю

Нацполіція за участі Держлікслужби перекрила канал ввезення в Україну фальсифікованих ліків рос...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь