Зміни до Положення про Центральну експертно-перевірну комісію Укрдержархіву


Травень 04
11:59 2022

Державна архівна служба України продовжує ініціювати зміни до нормативно-правових актів у сфері архівної справи та діловодства, що має на меті оптимізацію та спрощення діяльності архівних установ в період воєнного стану, що в свою чергу сприятиме оперативному вирішенню нагальних питань.

27 квітня 2022 року затверджено наказ Міністерства юстиції України № 1641/5 «Про внесення змін до Положення про Центральну експертно-перевірну комісію Державної архівної служби України», який зареєстрований у Міністерстві юстиції України 28 квітня 2022 року за № 463/37799.

Цим наказом повноваження ЦЕПК Укрдержархіву розширено. Відтепер до переліку питань, що розглядатимуться комісією віднесено питання щодо приймання передавання документів Національного архівного фонду України від однієї архівної установи до іншої, а також прийняття рішення про погодження списків архівних фондів (архівних документів), що підлягають такій передачі. Голова ЦЕПК може прийняти рішення щодо проведення засідання комісії у режимі відеоконференції.

Зміни та доповнення внесено до пунктів 8, 9, 11 Положення про ЦЕПК.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь