Гвардійці Академії обговорюють питання освітньо-наукового забезпечення


Листопад 27
15:10 2021

Попереднє

Наступне

Академію Нацгвардії на заході представляли перший заступник начальника Національної академії з навчально-методичної та наукової роботи генерал-майор Олександр Морозов та  професор кафедри психології та педагогіки Академії, кандидат педагогічних наук, доцент Світлана Ізбаш.

Генерал-майор Олександр Морозов звернувся до всіх організаторів та учасників з вітальним словом, а професор Світлана Ізбаш взяла участь у пленарному засіданні секції «Психолого-педагогічні та морально-психологічні проблеми професійної підготовки персоналу сектору безпеки й оборони України».

«Наукові та науково-педагогічні працівники наукових установ та закладів вищої освіти у тому числі й сил сектору безпеки і оборони України щороку роблять вагомий внесок у розвиток державної безпеки, військового управління, забезпечення військ (сил), озброєння та військової техніки, – наголосив генерал-майор Олександр Морозов. – Надзвичайно важливо, що цей захід відбувається у такому потужному науковому середовищі за участю представників відомих наукових шкіл, установ, організацій у рамках міжгалузевого та мультидисциплінарного підходу. Тому проведення спільної конференції має позитивно вплинути на підвищення ефективності наукових досліджень наших закладів (установ), які працюють у такій важливій для країни галузі, особливо в умовах сьогодення».

Під час конференції розглядалися питання забезпечення міжнародної національної та прикордонної безпеки, державне і військове управління складових сектору безпеки й оборони України, правові аспекти національних безпекових та оборонних спроможностей, а також питання, пов’язані з озброєнням, військовою технікою та всебічним забезпеченням оперативно-службових (бойових) дій структур сектору безпеки й оборони України.  

Міжнародна конференція доводить, що дослідження, які проводяться в Академії, актуальні як для України, так і закордоном.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь