На Херсонщині в результаті російської агресії поранено дев’ять людей, серед них – поліцейський


Вересень 23
12:12 2024

Під вогневим ураженням армії рф перебували Херсон, Антонівка, Садове, Придніпровське, Білозерка, Комишани, Томина Балка, Берислав, Бобровий Кут, Нововоронцовка та Зміївка.

У Нововоронцовці в результаті артилерійського обстрілу пошкоджено адміністративну будівлю, три приватні будинки та автомобіль.

Від нічних артилерійських обстрілів противника також потерпали Комишани, Антонівка, Білозерка і Томина Балка. У населених пунктах пошкоджено щонайменше сім приватних будинків та газопровід.

У Бериславі внаслідок атаки ворожого дрона постраждав 49-річний чоловік, який дістав мінно-вибухову травму, контузію та вогнепальне поранення ноги.

Вночі російський ворог вдарив із БпЛА по Антонівці. Внаслідок вибуху отримав поранення 43-річний чоловік, його доправили до лікарні з вибуховою та черепно-мозковою травмами, контузією та уламковим пораненням голови. Вдень обстріли селища поновилися, противник застосував одночасно дрони та міномет. Пошкоджень зазнали маршрутний автобус та два приватні будинки.

російські війська не припиняють щоденні обстріли Херсона.

Вдень у Дніпровському районі росіяни скинули вибухівку з дрона на автомобіль, за кермом якого був 41-річний поліцейський. Правоохоронець перебував поза виконанням службових обов’язків. Він отримав вибухову травму та непроникаюче уламкове поранення грудної клітини.

У тому ж районі від удару з ворожого безпілотника пошкоджено ще один автомобіль, будівлю банку та отримав поранення 86-річний перехожий. Літнього чоловіка ушпиталили з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням ноги.

Пізніше внаслідок чергових дронових атак отримали поранення 53-річна жінка та 57-річний чоловік, пошкоджено багатоповерховий і приватний будинки, а також шість автомобілів.

По житлових кварталах Дніпровського району ворог бив і з артилерії. Пошкоджень зазнали адмінбудівля, п’ять приватних будинків, автомобіль та отримала контузію 73-річна жінка.

Зранку в Центральному районі міста військові рф атакували з БпЛА цивільний автомобіль. Внаслідок вибуху поранено 50-річного водія, якого доправили до лікарні з вибуховою та черепно-мозковою травмами, контузією та множинними уламковими пораненнями спини.

Корабельний район потерпав від артилерійських ударів, там пошкоджено приватний будинок.

Дронами-камікадзе типу «FPV» армія рф завдавала ударів по центральних кварталах міста та прибережній зоні у Дніпровському районі.

На місцях російських обстрілів працювали всі профільні служби. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.

Національна поліція України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь