ПК «Соціальна громада» у десятки разів прискорює призначення всіх видів соціальних допомог


Листопад 22
11:05 2021

Працівники Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Тростянецької міської територіальної громади Сумської області на власному досвіді переконалися, що цифровізація процесів призначення соціальної допомоги значно пришвидшує її отримання людьми, адже введення електронних даних позбавляє паперової тяганини. Підготовлені пакети документів швидко завантажують у програму та в режимі онлайн направляють до управління соціального захисту, що скорочує час їхньої обробки. «Як з вами легко!» – часто чують від своїх відвідувачів працівники Тростянецького ЦНАПу.

Це стало можливим завдяки впровадженню програмного комплексу «Соціальна громада», а також забезпеченню територіальних громад комп’ютерним обладнанням у рамках проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», що реалізується Міністерством соціальної політики України за сприяння Світового банку.

«Обслуговують дуже швидко і якісно. Витяг із земельного державного кадастру я чекав усього декілька хвилин. Як кажуть, зайшов і вийшов. Усім своїм знайомим, яким необхідно зареєструвати місце проживання чи узаконити своє нерухоме майно, отримати довідку про зареєстрованих у приміщенні осіб, переоформити якісь документи тощо, раджу звертатися лише до міського Центру надання адміністративних послуг», - відгукується про роботу ЦНАПу Тростянецької міської ради голова районної організації ветеранів Володимир Мисенко.

Найчастіше до Центру надання адміністративних послуг звертаються за призначенням субсидій і різних видів соціальної допомоги. За словами начальника ЦНАПу Тростянецької міської ради Світлани Андрух, з початку цього року за допомогою програмного комплексу «Соціальна громада» підготовлено близько 1,5 тисячі пакетів документів на отримання субсидій. А обслуговування заявників займає менше п'ятнадцяти хвилин.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

В яких випадках варто звертатися до Моторного (транспортного) страхового бюро України?

Прочитайте повну статтю

Рятувальники завершили роботи на місці ворожого авіаудару у місті Суми

Прочитайте повну статтю

Інформація щодо ситуації з погіршення якості повітря у Києві!

Прочитайте повну статтю

Росіяни вбили трьох жителів Донеччини, ще вісім зазнали поранень

Прочитайте повну статтю

Герой-рятувальник року Артем Макаров: врятував хлопчика, якого хотіли втопити

Прочитайте повну статтю

Харківщина: внаслідок обстрілів постраждало семеро людей

Прочитайте повну статтю

Оголошено конкурс на посаду Генерального директора Укроборонпрому

Прочитайте повну статтю

Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ відзначив Всесвітній день забезпечен...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь