Протягом вихідних днів нацгвардійці Західного ОТО затримали правопорушників


Листопад 29
15:11 2021

Під час несення спільного наряду з охорони громадського порядку 26 листопада в м. Почаїв, виявили підозрілу особу, яка уникала зустрічі з правоохоронцями та поводила себе неадекватно. Після того, як військові наздогнали та попросили чоловіка зупинитися, той почав панікувати та помітно нервувати. В ході розмови на запитання чи має він заборонені предмети або речовини,  громадянин відповів, що має 2 грами речовини, ззовні схожу на «марихуану». На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кременецького районного управління поліції.

В неділю, 28 листопада, під час самостійного патрулювання по вулиці Цегельній близько 21:10 військовослужбовцями 2 Галицької бригади було виявлено особу, яка підсвічуючи ліхтариком шукала щось на поверхні землі. В ході перевірки громадянин викинув з кишень штанів поліетиленовий пакетик на застібку із паперовим згортком білого кольору. Зі слів чоловіка у згортку знаходилась наркотична речовина зеленого кольору рослинного походження «Канабіс» вагою 4 грами. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Тернопільського районного управління поліції.

3 грами речовини, схожої на марихуану, виявили нацгвардійці патрульної роти 2 Галицької бригади у Дрогобичі. Речовину виявили у 18-річного місцевого мешканця на вулиці Івана Франка, коли той, при появі патруля, намагався уникнути зустрічі з ними. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

За минулий тиждень гвардійці військової частини 1241 спільно з працівниками Національної поліції було затримали 5 осіб за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень та 48 осіб за адміністративні правопорушення. Самостійними нарядами за вчинення адміністративних правопорушень гвардійцями передано працівникам поліції 64 особи. У одного затриманого вилучено поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору ззовні схожою на наркотичну, вагою близько 3 грами. Також гвардійцями було проведено оперативні заходи щодо встановлення та затримання трьох осіб. які скоїли крадіжки мобільного телефона, продуктів та алкогольних напоїв.

Під час самостійного несення служби з охорони громадського порядку в місті Тисмениця Івано-Франківської області, близько 21:30 на лінію 102 поступила заява про те що невідома особа таємно викрала мобільний телефон марки “Майкрософт”. Чоловік описав особу, яка імовірно викрала телефон. У ході відпрацювання гвардійцями гірсько-патрульної роти виявлено громадянина, який підпадав під опис. Затриманий надалі зізнався у скоєному.

На місця подій викликали слідчо-оперативну групу, чоловіка доправили до найближчого відділку поліції. Викрадений телефон було повернено власнику.

За матеріалами з військових частин Західного ОТО

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Судитимуть посадовців Львівщини, викритих ДБР на незаконних вирубках дерев

Прочитайте повну статтю

Суми: окупанти вдарили по будівлі геріатричного пансіонату – є загиблий та постраждалі

Прочитайте повну статтю

Інна Ящук: Проходження ВЛК має бути зручним і швидким для наших захисників і захисниць

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Португальської Республіки в Україні...

Прочитайте повну статтю

На Сумщині судитимуть 4 учасників організованої групи та їх пособницю, які ошукували військовос...

Прочитайте повну статтю

Рухаємось до членства у ЄС: як представникам громадянського суспільства долучитись до переговор...

Прочитайте повну статтю

Результати двосторонньої зустрічі України та Європейської Комісії з питань скринінгу Розділу 23...

Прочитайте повну статтю

МВС безбар’єрність: як людям із порушенням слуху та мовлення замовити послугу через сервіс «Єди...

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь