Сергій Дейнеко зустрівся з олімпійськими чемпіонами Олександром Хижняком та Оленою Кравацькою


Вересень 20
18:04 2024

На вшануванні перемоги спортсменів-прикордонників також були присутні Президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт та голова Федерації боксу України Олег Ільченко.

Очільник прикордонного відомства подякував спортсменам за високі результаті на літніх олімпійських іграх серед спортивних команд правоохоронних органів та Збройних Сил України та вручив героям-олімпійцям відомчі нагороди.

 «Ми пишаємося тим, що в нашій спортивній команді є люди, на чию честь неодноразово підіймався прапор України та лунав український гімн, які довели всьому світові, що український спорт, українські спортсмени мають найвищий ґатунок, що наша держава є спортивною державою світового рівня», - сказав Сергій Дейнеко.

Чемпіони подякували за вшанування їхньої перемоги та вручення нагород, зокрема Олександр Хижняк додав: «Дуже приємно, а також це мотивує до перемоги, що прикордонники проводжають нас на змагання і першими зустрічають. І я щасливий від того, що мені вдалося підняти наш прапор, почути гімн України і показати усьому світу, що ми незламні, і що ми можемо перемагати на Олімпіаді в цей нелегкий час. Я дякую вам і вітаю вас з цією нагородою».

Зі свого боку Вадим Гутцайт звернувся до керівництва Держприкордонслужби: «Моєму серцю дорого, що ми разом з вами, ми відчуваємо підтримку вашого відомства», і додав: Олександр Хижняк та Олена Кравацька увійшли в олімпійську історію, це назавжди, тому рухаємося тільки вперед!»  

Також і Вадим Ільченко висловив слова вдячності олімпійцям і Держприкордонслужбі: «Дякуємо вам за те, що бороните Україну, чим зокрема даєте можливість нашим спортсменам виступати, а також за те, що спортсмени світового рівня служать в лавах ДПСУ».

Із завершенням заходу Голова Держприкордонслужби та Президент Національного олімпійського комітету України підписали меморандум про подальшу співпрацю.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Укрзалізниця запускає Wi-Fi у поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+

Прочитайте повну статтю

Від Закарпаття до Донеччини. Верховна Рада схвалила перейменування понад 300 населених пунктів

Прочитайте повну статтю

На РАУ оцінять тіньовий звіт про правосуддя

Прочитайте повну статтю

​В роботі ХХ чергового з'їзду суддів України оголошено перерву

Прочитайте повну статтю

Дмитро Лук’янов узяв участь у Х Львівському форумі «Українська кримінальна юстиція у пост/воєнн...

Прочитайте повну статтю

До уваги громадян, які планують перетинати кордон у пункті пропуску «Рава-Руська-Хребенне»

Прочитайте повну статтю

Сергій Дейнеко зустрівся з олімпійськими чемпіонами Олександром Хижняком та Оленою Кравацькою

Прочитайте повну статтю

АРМА підбиває підсумки загальних зборів BAMIN 2024

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь