Щеплення від стресу: як підрозділи складу ООС спільно загартовують тіло та мозок


Листопад 27
12:10 2021

Попереднє

Наступне

На кожній ділянці військового полігону були присутні інструктори ЗСУ, які проводили теоретичні заняття та корегували дії учасників.

За словами керівника занять, старшого лейтенанта Дмитра Біньковського, навчальні місця полігону були спроєктовані відділом морально-психологічного забезпечення Збройних сил України. За задумом командування Операції Об’єднаних Сил, такі заняття будуть проходити військовослужбовці з кожної ротації. Тоді як, підрозділи ЗСУ роблять це щомісяця.

Старший лейтенант Нацгвардії Кошелевич Олександр зізнається, що найскладнішим серед було дихати димом та погана видимість у тих місцях. Каже, що наступного разу не відмовиться від проходження тімбілдингу, адже, тільки так можна стати впевненим у своїх діях та колективній роботі.

Начальниця служби психологічного забезпечення військової частини 3035 майор Оксана Овсієнко теж стала учасницею психологічного забігу. Єдина жінка, яка виконала всі етапи згуртування і як психолог впевнена, що  «Коли військовослужбовець свідомо проходить дану смугу – він отримує щеплення від стресу на полі бою, цим самим може зберегти собі життя і виконати бойове завдання».

Пресслужба НГУ в ООС

Фото Анастасії Салашної

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь