«У «Люті» в мене є шанс здобути Перемогу!”, – доброволець штурмової бригади


Березень 29
15:14 2023

Дмитро Дейнека, спеціаліст-криміналіст відділу криміналістичного забезпечення Слідчого управління поліції Полтавщини, про війну знає з власного досвіду. Російська агресія для нього розпочалася у 2014-му з антитерористичної операції на території Донецької області, потім виконував завдання операції Об’єднаних сил на Луганщині. 

Дмитро Дейнека переконаний, що зробить все від нього залежне, аби наблизити Перемогу: «Маю залізну мотивацію – бити російського окупанта, що прийшов вбивати українських дітей! Є практичний досвід участі в стабілізаційних заходах на Донеччині та Луганщині у складі батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Полтава». 

Дмитро має професійні навички інструктора з особистої безпеки Тренінгового центру поліції Полтавщини. Окрім того, восени 2022 року спеціаліст-криміналіст брав участь у документуванні воєнних злочинів на території деокупованих територій Харківської області, та на власні очі бачив наслідки «русского міра».

«Ми займалися виявленням, фіксацією та вилученням слідової інформації у місті Куп’янськ, селищі Куп’янськ-Вузловий та селі Циркуни. Знаходили на території населених пунктів докази присутності окупантів та їхніх поплічників: вилучали зброю, форму, відбитки пальців рук, а також ДНК-сліди», - розповідає доброволець.

Дмитро каже, що вирішив піти у «Лють» буквально наступного дня, як побачив на телебаченні рекламу про оголошений відбір до штурмової бригади. Привабила можливість поквитатися з ворогом за смерть дітей, покалічені долі українських родин і зруйновані міста й села та шанс зробити це у команді перевірених колег, яким можна довірити своє життя:

«Мені сподобалась ця ідея. Вирішив, що у складі штурмової бригади «Лють» у мене буде шанс здобути Перемогу! Щоб мої рідні жили у вільній, незалежній, прогресивній державі. Я хочу, щоб так було! Вірю, що так і буде!».

Національна поліція України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Україна та ЄС розвивають співпрацю в галузі критичної сировини 

Прочитайте повну статтю

Українські рятувальники встановили нові світові рекорди

Прочитайте повну статтю

Вибухотехніки поліції знешкодили бойову частину ворожої крилатої ракети, яка не здетонувала (Ві...

Прочитайте повну статтю

Ігор Клименко взяв участь у засіданні РНБО під головуванням Президента України

Прочитайте повну статтю

ДПСУ та НГУ отримали військові медичні автобуси від НАТО

Прочитайте повну статтю

«Техніка, що рятує»: Водою або піною? Автомобіль повітряно-пінного гасіння АППГ-6/5-60

Прочитайте повну статтю

Принципи меморіалізації російсько-української війни обговорили на круглому столі в Укрінформі

Прочитайте повну статтю

На Дністровському водосховищі стартує Кубок України з ловлі хижої риби

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь