За порушення протиепідемічних вимог працівниками Держпродспоживслужби в Запорізькій області складено понад 100 протоколів про адміністративні правопорушення


Листопад 24
10:02 2021

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, в тому числі у складі робочих груп за участю представників Національної поліції та органів місцевого самоврядування, щоденно здійснюють контроль за дотримання карантинних заходів. За період з 15.11.2021 по 21.11.2021 року проведено 718 моніторингових обстежень об’єктів нагляду.

В ході перевірок порушення протиепідемічних вимог, встановлених постановами Кабінету Міністрів України та Головного державного санітарного лікаря України, виявили на 284 об’єктах (39,5 % від перевірених).

Зокрема було перевірено:

За порушення протиепідемічних вимог працівниками Держпродспоживслужби складено 106 протоколів про адміністративні правопорушення, 28 із них – за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В ході моніторингових обстежень з суб’єктами господарювання, працівниками та відвідувачами об’єктів проведені профілактичні бесіди щодо дотримання карантинних обмежень.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь