Заступник командувача Національної гвардії України (зі служби) генерал-лейтенант Микола Миколенко відвідав район проведення ООС


Листопад 27
09:08 2021

Попереднє

Наступне

«Наші військовослужбовці, які виконують завдання у складі Об’єднаних сил мають постійно підтримувати високий рівень бойової готовності. Командування Нацгвардії докладає і буде докладати усіх зусиль щодо створення належних умов для гідного та комфортного несення служби нашими військовослужбовцями», – зазначив пан Миколенко.

За зразкове виконання службових обов’язків, особисту мужність, бездоганну сумлінну службу, високу професійну майстерність, а також високі показники у службі. Військовослужбовців Маріупольської бригади Нацгвардії нагородили почесними грамотами Національної гвардії України та нагрудними знаками «За доблесну службу».

Генерал-лейтенант Микола Миколенко у рамках візиту відвідав військову частину 3057 у Маріуполі, де провів робочу зустріч із командуванням та поспілкувався з військовослужбовцями патрульних підрозділів. Він зазначив, що одним із пріоритетних напрямків роботи командування НГУ є покращення умов та забезпеченості військовослужбовців для якісного виконання завдань з охорони громадського порядку.

Вадим Вигінний

Фото автора

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь