Сенсація

Михайло Радуцький: З мером Маямі Френсісом Суаресом та сенатором від Флориди Ріком Скоттом обговорили посилення підтримки України


Вересень 24
15:00 2024

Під час робочої поїздки до США зустрівся з відомими політиками, які активно підтримують Україну в умовах повномасштабної війни, а також вручив подяку від голови Верховної Ради, - повідомляє Голова Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький.

«Френсіс Суарес з перших днів війни підтримує нашу країну. У 2022 році місто Маямі викупило у мешканців стрілецьку зброю та передало поліцейським та бійцям ТРО Ірпеня. Згодом між Ірпенем та Маямі був підписаний договір про партнерство. Разом з колегою Олександрою Устіновою вручили Френсісу Суаресу подяку від голови Верховної Ради Руслана Стефанчука «за активні зусилля у просуванні України закордоном в умовах військової агресії росії».

На зустрічі обговорили напрямки, за якими Маямі може посилити підтримку нашої країни. Перший – відбудова українських міст. Говорили про те, щоб місто Маямі вивчило можливість взяти одне з міст України, що постраждало внаслідок війни, під опіку: відбудувати лікарні чи школи. Другий – модульне житло. Обговорили можливість будівництва модульного житла для вимушених переселенців. Третій – співпраця у медичній сфері. Розповів про ініціативу першої леді України Олени Зеленської з медичного партнерства між українськими та іноземними медичними закладами. Є попередні домовленості про візит Френсіса Суареса до Києва. З нетерпінням очікуємо на приїзд нашого друга та партнера.

Із сенатором від Флориди Ріком Скоттом говорили про необхідність двопартійної підтримки України незалежно від того, хто переможе на президентських виборах у США. Сенатор підтримує нашу країну та на зустрічі заявив, що «чекає на перемогу України над путіним». Рік Скотт - один із найбільших борців у сенаті з антисемітизмом. Згадали про останню конференцію Міжнародної ради єврейських парламентарів, яка торік проходила у Вашингтоні та у якій я мав честь брати участь. Сенатор подякував українській владі за послідовну та безкомпромісну позицію у боротьбі з антисемітизмом в нашій країні.», - додав Михайло Радуцький.

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Останні новини

Понад мільярд гривень запропонували учасники е-торгів за п’ять нафтогазових лотів

Прочитайте повну статтю

Микола Рудик: За виготовлення і використання підроблених посвідчень водія передбачена криміналь...

Прочитайте повну статтю

Володимир Зеленський: Мішені для російських бомб – житловий будинок, хлібозавод, стадіон

Прочитайте повну статтю

Харків під ударами ворожих КАБів: До ліквідації наслідків залучено понад 50 вогнеборців

Прочитайте повну статтю

До уваги зацікавлених осіб! На кордоні з Республікою Молдова можливі затримки руху транспорту

Прочитайте повну статтю

У Волинському ТЦК створять місця для спілкування адвокатів з клієнтами

Прочитайте повну статтю

ВРП змінила територіальну підсудність судових справ Добропільського міськрайонного суду Донецьк...

Прочитайте повну статтю

Перший паспорт у 46 років

Прочитайте повну статтю
Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь