Сенсація

Освітньо-стипендіальна програма "Міцність" - підтримка бізнесу, що постраждав від війни, - Комітет з питань цифрової трансформації


Жовтень 18
12:03 2024

Сильна та стабільна економіка – це не лише запорука нашої перемоги, але й для забезпечення майбутнього країни. Саме тому держава разом з партнерами працює над зміцненням мікро-, малих і середніх підприємств, які постраждали від війни, забезпечуючи їхню важливу роль у відновленні та стійкості України.

За сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри» (UCBI) розпочинається другий сезон програми «Міцність», спрямований на підсилення бізнесу, що постраждав від війни.

«Міцність» – це освітньо-стипендіальна програма, яка спрямована на відновлення економічної стійкості бізнесу через впровадження інноваційних підходів та масштабування діяльності. Цьогорічний стипендіальний фонд складає 12,7 мільйона гривень. Учасники програми, протягом трьох місяців, пройдуть освітні модулі з маркетингу, цифровізації та масштабування бізнесу, а також консультації з психологом і менторський супровід. А за результатами підприємці зможуть залучити стипендії на розвиток власної справи.

Участь у програмі можуть взяти:

Власники постраждалого бізнесу з Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської або Чернігівської областей, які продовжують свою діяльність або призупинили роботу і прагнуть її відновити;

Власники бізнесу, релокованого з прифронтових територій, які хочуть продовжувати свою діяльність.

Програма буде проходити в офлайн та онлайн форматах. Взяти участь в офлайн форматі можна буде на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес. До онлайн формату зможуть долучитись підприємці з усієї України.

Дізнатись більше про програму та зареєструватись на навчання можна за посиланням: http://surl.li/jzgsck.  Дедлайн подання заявки - 28 жовтня 2024 року.

Зміцнюємо бізнес разом!

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь