Сенсація

На Херсонщині ворожі війська атакували 19 населених пунктів: є загиблі та поранені


Жовтень 03
12:12 2024

Від ворожих комбінованих атак потерпали Херсон, Антонівка, Садове, Станіслав, Широка Балка, Придніпровське, Білозерка, Томина Балка, Берислав, Бургунка, Дудчани, Гаврилівка, Милове, Новоберислав, Мала Олександрівка, Борозенське, Максима Горького, Костирка та Михайлівка.

військові рф скинули вибухівку з дрона на автомобіль у Дудчанах. Поранено 61-річного чоловіка. У нього вибухова та черепно-мозкова травми, контузія, уламкове поранення передпліччя і рук.

Із реактивних систем залпового вогню росіяни били по Миловому, там пошкоджено два приватні будинки.

У Бериславі через атаку дрона пошкоджено житловий будинок.

Із танка та БпЛА окупанти били по Бургунці, на щастя, обійшлося без постраждалих.

російська армія не припиняє обстрілів житлових кварталів Херсона та його найближчого передмістя – Антонівки. Під прицілом були автомобілі, громадський транспорт, будинки та люди, що перебували на вулиці. Обстріли велися з артилерії та безпілотників. Більшість людей постраждали через атаки дронів.

росіяни атакували з БпЛА цивільну автівку у Дніпровському районі. Постраждали двоє чоловіків віком 24 та 28 років, у них вибухові травми, контузії та садна.

Вдень у Антонівці під ударом російського безпілотника опинився маршрутний автобус із пасажирами. Внаслідок скиду вибухівки загинула 69-річна жінка та поранено 54-річну пасажирку. Транспортний засіб зазнав пошкоджень.

Також під обстріл із дрона потрапили двоє жінок віком 61 та 80 років, які перебували на вулиці. У них діагностували вибухові травми й уламкові поранення кінцівок. Через скид вибухівки з БпЛА пошкоджено газопровід та автомобіль.

Того ж дня російські війська вдарили по селищу з артилерії. Загинув 66-річний чоловік, який їхав на велосипеді. Снарядами пошкоджено чотири приватні будинки і автомобіль.

Зранку в Антонівці через детонацію вибухівки отримали поранення двоє людей. Попередньо встановлено, що 60-річна місцева жителька знайшла невідомий предмет на зупинці громадського транспорту та взяла його до рук, після чого стався вибух. У жінки діагностували множинні уламкові поранення ніг, ампутацію кисті та стопи. Також вибухову травму й уламкове поранення спини отримав 61-річний чоловік.

Поліція вкотре закликає громадян не брати до рук невідомі та підозрілі предмети, які можуть будь-якої миті вибухнути. Нині ворог здійснює дистанційне мінування Антонівки та прибережних зон Дніпровського району Херсона. Тож прохання до місцевих жителів бути вкрай обережними. Не ходити ґрунтовими стежками, оминати місця з високою травою та листям, адже там дуже важко помітити міни. Ні в якому разі не можна наближатися до вибухонебезпечним предметів чи брати їх до рук, необхідно одразу телефонувати на «101» або «102».

На місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідовували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

Національна поліція України

Поділитися
Напишіть коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.
Обов'язкові поля позначені*

Популярні категорії

Ми використовуємо cookies
Погоджуюсь